Friptură îndrăzneață și picantă cu unt Chipotle
Această rețetă servește 55 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fripturi de ribeye de vită, unt, ardei chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Friptură feliată cu sos de piper îndrăzneț, Pâine De Carne Îndrăzneață Și Picantă, și Bold și picant turtă dulce tort Pop pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de friptură, sucul de lămâie și 1 lingură. dintre ardeii chipotle până se omogenizează bine.
Îndepărtați 1/2 cană din amestecul de sos de friptură pentru periaj pe fripturi în timp ce gătesc.
Se toarnă amestecul de sos de friptură rămas peste fripturi într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform fripturile. La frigider 30 min. la marinat.
Între timp, amestecați untul și restul de 2 linguri. ardei chipotle până se amestecă bine; acoperi. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți fripturile din marinată; aruncați punga și marinada. Fripturi la grătar 8 până la 10 min. pentru coacere medie-rară până la medie, întoarcerea ocazională și periajul cu amestecul de sos de friptură rezervat.
Scoateți fripturile de pe grătar; tăiat în jumătate. Se acoperă cu amestecul de unt înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.