Friptură În Stil Rustic
Friptura în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 430 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Dacă aveți la îndemână făină, fund de vită rotund, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură În Stil Rustic, Sizzling Țară Friptură, și Friptură Cu Sos De Țară.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Tăiați carnea cu bobul în felii groase de 1/2 inch și condimentați pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați făina într-o tigaie. Dragați bucățile de carne pe ambele părți în făină. Tenderizați carnea, folosind un dispozitiv de ace, până când fiecare felie are o grosime de 1/4 inch. Dragați din nou făina și dați deoparte.
Adăugați suficient ulei vegetal sau grăsime de slănină pentru a acoperi doar fundul unui cuptor olandez de 4 până la 5 litri setat la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați fripturile în tigaie, având grijă să nu supraaglomerați. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile pe o farfurie și repetați până când toate fripturile s-au rumenit.
Scoateți ultimele fripturi din oală și adăugați bulionul de pui și cimbru și bateți până când lichidul tocmai fierbe. Întoarceți fripturile în oală și asigurați-vă că toate sunt scufundate în lichid. Acoperiți oala și puneți-o în cuptorul de pe raftul din mijloc. Gatiti timp de 1 1/2 pana la 2 ore sau pana cand carnea este frageda si se destrama.