Friptură Ușoară De Vită La Grătar

Friptură Ușoară De Vită La Grătar
Easy Barbeque friptură de vită muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 51G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fripturi filet de vită, usturoi, fragezitor de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură Ușoară De Vită La Grătar, Filet de porc cu sos de guava Barbeque, și Filet De Vită Cu Sos Balsamic Ușor De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea cu ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Se presară cu tenderizer. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Ungeți grătarul cu ulei și așezați fripturile pe grătar. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Revista