Friptura tocată și sosul de ceapă de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 500 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, carnea de vită măcinată, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Friptură de Hamburger cu sos de ciuperci și ceapă, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci și ceapă, și Friptură De Hamburger Cu Sos Dulce De Ceapă-Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați carnea de vită măcinată, oul, Worcestershire, șalotă, usturoi, pătrunjel, muștar măcinat, pesmet, făină și sare și piper, după gust, într-un bol mare. Formați amestecul în 6 prăjituri ovale de dimensiuni egale și puneți-le deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De Muștar
Fasole Verde Murată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de canola și untul. Când spuma de unt se adaugă prăjiturile și se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați prăjiturile într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Scurgeți toată grăsimea din tigaie, dar lăsați bucățile rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Întoarceți tigaia la foc mediu și topiți untul pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ciupercile, ceapa și cimbrul și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gatiti, amestecand rar, pana cand ciupercile sunt usor rumenite si moi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se presară făina și se amestecă până se încorporează complet. Se amestecă ocazional, până când făina este ușor prăjită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Adăugați țuica și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei. Se toarnă încet în stoc și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Lăsați amestecul să fiarbă și gătiți până când sosul este redus și îngroșat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Gustați și adăugați sare și piper negru proaspăt măcinat, dacă este necesar. O mulțime de piper este bun în acest fel de mâncare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Se toarnă sosul peste torturile din vasul de copt și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
14
Coaceți până când carnea este fragedă și ușor roz la mijloc, aproximativ 20 de minute.