Friptură Teriyaki cu salată de fenicul

Friptură Teriyaki cu salată de fenicul
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare japoneză. Încercați să faceți friptură Teriyaki cu salată de fenicul acasă. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 520 calorii, 48G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână sos de soia, fripturi, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Rețete similare includ Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul, Salată de fenicul cu salată de piersici – fenicul, și Salată De Fenicul.

Instrucțiuni

1
Se amestecă soia, oțetul și mierea, se adaugă fripturile, apoi se marinează timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Aruncați împreună morcovul, feniculul, ceapa și coriandrul, apoi răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Gătiți fripturile într-o tigaie pentru câteva minute pe fiecare parte, în funcție de grosime și de cât de bine vă plac. Puneți carnea deoparte să se odihnească pe o farfurie, apoi adăugați marinada rămasă în tigaie. Bubble marinada până se reduce puțin pentru a face un sos lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Îmbrăcați salata cu sucul de lămâie, apoi îngrămădiți pe farfurii și serviți cu fripturile. Puneți sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista