Friptură Salisbury, piure de cartofi și mazăre

Friptură Salisbury, piure de cartofi și mazăre
Friptura Salisbury, piureul de cartofi și mazărea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 347 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de piper, sarea condimentată a lui lawry, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Salisbury cu piure de cartofi, Piure de cartofi cu mazăre și mentă, și Piure De Cartofi Cu Mazăre Și Scallions.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați cartofii în bucăți care au în general aceeași dimensiune. Aduceți o oală mare cu apă la foc mic și adăugați cartofii. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 până la 35 de minute. Când sunt gătite, furculița ar trebui să alunece cu ușurință în cartofi fără rezistență, iar cartofii ar trebui să se destrame aproape, dar nu în totalitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare. Când cartofii s-au terminat de scurs, puneți-i înapoi în oala uscată și puneți oala pe aragaz. Puneți cartofii la foc mic, lăsând să scape tot aburul, înainte de a adăuga toate celelalte ingrediente.Opriți aragazul și adăugați 1 bețișoare de unt, un pachet de 8 uncii de cremă de brânză și aproximativ o cană de jumătate și jumătate. Mash, mash, mash! Apoi, adăugați aproximativ linguriță de sare de condimente Lawrys și o linguriță de piper negru.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt de dimensiuni medii. Aruncați câteva bucăți de unt peste partea superioară a cartofilor și puneți-le într-un cuptor de 350 de grade și încălziți până când untul este topit și cartofii sunt încălziți. Notă: când faceți acest fel de mâncare cu o zi sau două în avans, scoateți-l din frigider cu aproximativ 2 până la 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista