Reteta de friptura romaneasca ar putea satisface pofta ta est-europeana in aproximativ 4 ore și 25 de minute. Această rețetă face 25 de porții cu 40 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, friptură de vită, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Turtă Dulce Românească, Chiftele românești (Chiftele), și Română Mititei (Mici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția fripturii până se amestecă; se toarnă peste friptură într-un vas superficial. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. Dați la frigider 4 ore pentru a marina, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
4
Grătar 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (160F).
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.