Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită cu coaste cu sos de muștar și legume rădăcinoase. Această rețetă servește 2 și costă 9,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1258 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți rutabagas, sos de muștar cu ierburi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și Vegeta rădăcină, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, și Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați legumele și 3 linguri de ulei într-un castron mediu; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Întindeți legumele pe foaia de copt cu margini. Frecați friptura cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Friptură
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Așezați friptura pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se presară generos cu sare și piper. Legume prăjite 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
7
Puneți friptura în cuptor. Prăjiți legumele până se înmoaie și încep să se rumenească, amestecând ocazional, și prăjiți friptura până la gătit până la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați friptura să stea 3 minute. Tăiați subțire transversal. Împărțiți între 2 plăci. Aranjați legumele prăjite alături.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.