Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și legume rădăcinoase

Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită cu coaste cu sos de muștar și legume rădăcinoase. Această rețetă servește 2 și costă 9,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1258 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți rutabagas, sos de muștar cu ierburi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și Vegeta rădăcină, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, și Friptură De Fustă Cu Legume Rădăcinoase Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați legumele și 3 linguri de ulei într-un castron mediu; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Întindeți legumele pe foaia de copt cu margini. Frecați friptura cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați friptura pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se presară generos cu sare și piper. Legume prăjite 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
7
Puneți friptura în cuptor. Prăjiți legumele până se înmoaie și încep să se rumenească, amestecând ocazional, și prăjiți friptura până la gătit până la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați friptura să stea 3 minute. Tăiați subțire transversal. Împărțiți între 2 plăci. Aranjați legumele prăjite alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
9
Serviți, trecând separat sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate94
Revista