Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette
Niciodată nu poți avea prea multe rețete americane, asa ca da Porterhouse friptură cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette o încercare. Acest curs principal are 933 calorii, 38g de proteine, și 70g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână miere, ardei gras, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette, Friptură de Porterhouse cu roșii Cherry tăiate în tigaie, și Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-Vinaigrette de cirese uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe arzătoarele laterale sau grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De Legume
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Condimentează fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară. Ungeti cu sos în ultimele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și ungeți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Preîncălziți un grătar. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ardeii cherry cu 2 linguri de ulei de măsline într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți ardeii pe o tigaie de foi și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când pielea este blisterată. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți tulpinile și semințele din ardeii de cireșe și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Stropiți ardeii roșii și galbeni cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Galben
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Așezați pe grătar și gătiți până când pielea începe să se înnegrească și să blistereze.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte să se răcească 15 minute. Tăiați aproximativ ardeii. Într-un castron, combinați ardeii de cireșe, roșiile roșii și galbene, pătrunjelul și Vineta de busuioc. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșie Galbenă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.