Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette

Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette
Niciodată nu poți avea prea multe rețete americane, asa ca da Porterhouse friptură cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette o încercare. Acest curs principal are 933 calorii, 38g de proteine, și 70g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână miere, ardei gras, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette, Friptură de Porterhouse cu roșii Cherry tăiate în tigaie, și Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-Vinaigrette de cirese uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe arzătoarele laterale sau grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Condimentează fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară. Ungeti cu sos în ultimele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar și ungeți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Preîncălziți un grătar. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ardeii cherry cu 2 linguri de ulei de măsline într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întindeți ardeii pe o tigaie de foi și prăjiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când pielea este blisterată. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți tulpinile și semințele din ardeii de cireșe și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Stropiți ardeii roșii și galbeni cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei GalbenArdei Galben
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Așezați pe grătar și gătiți până când pielea începe să se înnegrească și să blistereze.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte să se răcească 15 minute. Tăiați aproximativ ardeii. Într-un castron, combinați ardeii de cireșe, roșiile roșii și galbene, pătrunjelul și Vineta de busuioc. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Servi.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista