Friptură picior de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel prăjit. Această rețetă servește 10 și costă 3,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 276 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oregano, sare, câțiva căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Friptură De Miel Și Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Puneți ceapa tocată, țelina și morcovii într-o tigaie.
Se presară cu puțină sare, piper și oregano.
Adăugați căței de usturoi.
Așezați mielul în tigaia de prăjire deasupra legumelor. Condimentează mielul cu puțin mai multă sare, piper și oregano.
Se introduce la cuptor timp de 15 minute.
Adăugați câteva căni de apă în tigaie, suficient pentru a nu se lipi.
Coborâți temperatura la 350 de grade și gătiți timp de 90 de minute.
Scoateți mielul, strecurați sucul din legumele prăjite rămase în tigaie și puneți-le într-o altă tigaie. Luați suc de legume încordate și adăugați suficient amidon de porumb pentru a se îngroșa. Acesta este sosul de miel.
Feliați mielul și serviți cu sos, cartofi prăjiți și alegerea legumelor.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.