Friptură picantă pe un băț
Friptura picantă pe un băț necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 479 calorii, 18g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Funcționează bine ca fel principal. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți frigarui de bambus, boia de ardei, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură pe un băț, Hoisin BBQ Steak-On-a-Stick cu salsa de ananas, și Friptură de pui prăjită pe băț cu sos Whatthishere.
Instrucțiuni
Echipament Special: 24 frigarui de bambus, inmuiate in apa timp de 30 de minute
Feliați friptura fustei împotriva bobului în bucăți groase de 1/2 inch. Frigăruie fiecare bucată de friptură pe frigăruile de bambus. Împingeți frigăruia astfel încât friptura să fie cea mai apropiată de capătul plat al frigăruii și punctul frigăruii să fie în partea de jos.
Așezați pe o farfurie sau o foaie de copt.
Într-un castron mic combinați condimentele picante de friptură și boia de ardei și presărați peste friptură. Gatiti pe gratar preincalzit sau tigaie la gratar la foc mediu-mare. Grătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați capetele melonului.
Tăiați cantalupul în jumătate, folosind o lingură scoateți semințele.
Așezați jumătățile de pepene galben pe farfurii cu capetele inferioare în jos.
Așezați un mic ramekin în deschiderea fiecărei jumătăți; aceasta va ține sosul de scufundare.
Scoateți frigăruile de pe grătar și lipiți fiecare frigăruie în pepene galben.
Într-un castron mediu combinați toate ingredientele.
Se amestecă bine și se transferă la ramekin în pepene galben.
Într-un castron mediu combinați toate ingredientele.
Se amestecă bine și se transferă la ramekin în pepene galben.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat