Friptura Picadillo Tacos moale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți stafide, pastă de roșii, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Friptură Picadillo Tacos Moale, Friptură Picadillo Tacos Moale, și Tacos Moale Cu Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Se adaugă în tigaie; saut 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați ardeiul gras în tigaie. Saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați roșiile cu ardei iute verzi, măsline, stafide, pastă de roșii, chimen și ienibahar. Fierbeți până când sosul este gros, amestecând des, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare, piper și saramură de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Tăiați friptura în felii groase de 1/3 inch pe diagonală peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8
Adăugați friptură și orice sucuri în sos în tigaie; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Char tortilla peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit în pete, 15 până la 20 de secunde pe fiecare parte. Împărțiți umplutura între tortilla.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.