Friptură Picadillo Tacos Moale

Friptura Picadillo Tacos moale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți stafide, pastă de roșii, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Friptură Picadillo Tacos Moale, Friptură Picadillo Tacos Moale, și Tacos Moale Cu Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați friptura cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie; saut 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Adăugați ardeiul gras în tigaie. Saut 2 minute.
Adăugați roșiile cu ardei iute verzi, măsline, stafide, pastă de roșii, chimen și ienibahar. Fierbeți până când sosul este gros, amestecând des, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare, piper și saramură de măsline.
Tăiați friptura în felii groase de 1/3 inch pe diagonală peste cereale.
Adăugați friptură și orice sucuri în sos în tigaie; aruncați pentru a amesteca.
Char tortilla peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit în pete, 15 până la 20 de secunde pe fiecare parte. Împărțiți umplutura între tortilla.
Se presară coriandru și se servește.
Per porție: 401 calorii, 15 g grăsime, 4 g fibre
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.