Friptură la oală în stil casnic

Friptură la oală în stil casnic
Friptura la oală în stil acasă este un fel principal care servește 8. O porție conține 503 calorii, 40 g de proteine și 9 g de grăsime. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți morcovi, bulion de vită, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați friptura la oală la stil acasă, la friptură de vită la stil acasă și la friptură la oală la casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți friptura cu 2 linguri de făină. Într-un cuptor olandez antiaderent, rumeniți pe toate părțile în ulei la foc mediu-mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați 1-1/2 căni de apă, vin, bulion și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Îndepărtați carnea și legumele; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurat; degresat degresat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni. Într-o cratiță mică, combinați făina rămasă și apa până se omogenizează. Adăugați sare și sosul de rumenit, dacă doriți. Adăugați treptat cele 2 căni de suc de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista