Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt
Această rețetă face 6 porții cu 327 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $9.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână merlot, ciuperci precum chanterelle, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan, Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru, și Pui fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați friptura ușor cu sare și piper; se acoperă generos cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă ulei într-un mare (cel puțin 6-qt.), oală grea rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați carne de vită și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați legumele tocate în oală și gătiți, amestecând des, până când începe să se rumenească, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion, vin, crenguțe de cimbru și carne de vită. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi transferați oala în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Bulion
Carne De Vită
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Coaceți până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, 3 până la 3 1/4 ore, rotind friptura o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până când începe să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
11
Adăugați ciuperci, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând des, până când lichidul s-a evaporat și ciupercile încep să se rumenească, 12 până la 14 minute. Se amestecă frunzele de cimbru și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru
Ciuperci
12
Transferați carnea de vită într-un platou; acoperiți cu folie și păstrați cald într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
13
Se toarnă lichidul de fierbere printr-o strecurătoare într-o tigaie largă. Îndepărtați grăsimea. Se fierbe la foc mare până se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă coaja de portocală și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sita
14
Se toarnă sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Tăiați carnea de vită în 1/2-in. felii și stropiți cu puțin sos. Lingurați ciupercile în jurul cărnii și serviți cu sosul rămas pe lateral.