Friptură la grătar și salată de piersici cu sos cremos de brânză albastră

Friptură la grătar și salată de piersici cu sos de brânză albastră cremoasă necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 5.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 626 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul chiffonade, arpagic, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Salată de piersici la grătar cu sos de brânză albastră, salată de legume și friptură la grătar cu brânză albastră și sos de arpagic, și Salată de legume la grătar cu sos de brânză albastră cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se usucă friptura, se condimentează cu sare și piper și se pune într-o tigaie de sticlă superficială.
Se toarnă 2 căni de ulei de rozmarin peste friptură, se acoperă și se dă la frigider câteva ore. Întoarceți friptura ocazional pentru a acoperi ambele părți. Lăsați friptura să revină la temperatura camerei înainte de grătar. Rezervați 1/4 cană de ulei.
Așezați o tigaie cu grătar în creștere la foc moderat, până când este foarte fierbinte. Condimentați din nou friptura și grătați friptura aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu rar.
Scoateți friptura pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Ungeți carnea piersicilor cu uleiul de rozmarin rămas.
Așezați partea tăiată cu fața în jos pe tigaia fierbinte pentru grătar timp de 3 minute. Întoarceți și grătați cealaltă parte doar 1 minut pentru a se înmuia.
Îndepărtați și feliați piersicile în pene. Aruncați verdeața și ierburile împreună și împărțiți-le între farfurii. Ventilați feliile de friptură și pene de piersici deasupra.
Stropiți pansamentul peste friptură și salată de piersici, garnisiți cu restul de 1/4 lire brânză albastră sfărâmată. Condimentează cu piper negru proaspăt crăpat și servește.
Pentru a pregăti uleiul de măsline infuzat cu rozmarin: ulei cald și rozmarin la foc mic într-o cratiță mică. Se lasă să se absoarbă timp de 8 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Bateți împreună 1/2 lire brânză albastră cu smântână, lămâie, oțet și cayenne până se omogenizează. Îndoiți arpagicul, acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.