Friptură la grătar cu rucola pentru copii și salată de parmezan

Friptură la grătar cu rucola pentru copii și salată de parmezan
Friptura la grătar cu salată de Rucolan și parmezan este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de rucola pentru copii, piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras, Salată De Friptură Cu Rucola, Parmezan Și Capere Crocante, și Salată de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Frecați cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți fripturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați jumătăți de lămâie, tăiați părțile în jos, la tigaie; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați fripturile peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
6
Combinați restul de 1/4 linguriță de piper, arpagic și următoarele 4 ingrediente (prin 1/8 linguriță de sare), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Stropiți peste rucola; aruncați pentru a acoperi. Aranjați 1 friptură, 1 cană de rucola și 1 jumătate de lămâie pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare salată cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
LămâieLămâie
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista