Friptură la grătar cu rozmarin și usturoi
Friptura la grătar cu rozmarin și usturoi este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 757 calorii, 59G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru 5,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 151 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fulgi de piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Friptură la grătar cu rozmarin și usturoi, Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin, și Friptură De Usturoi De Rozmarin.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați frunzele de rozmarin, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și suficient ulei de măsline pentru a face o pastă liberă. Îndepărtați fripturile cu amestecul și presărați-le generos cu sare.
Lăsați fripturile să stea în afara frigiderului pentru a ajunge la temperatura camerei.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Folosiți o perie de grătar cu sârmă pentru a slăbi orice crud și funingine. Ștergeți grătarul cu un prosop lateral uns pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit.
Puneți fripturile într-un loc fierbinte pe grătar pentru a obține o căutare excelentă și pentru a crea cu adevărat mâncare maro! Odată ce ambele părți ale fripturii sunt foarte frumoase și maro, mutați friptura într-o parte mai rece a grătarului pentru a permite fripturilor să gătească la temperatura dorită. Aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați friptura de pe os, feliați peste cereale și împărțiți între 4 farfurii de servire.
Stropiți friptura cu puțin ulei de finisare gras și o stropire de sare de mare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.