Friptură fustă la grătar cu sos BBQ Asiatic

Friptură fustă la grătar cu sos BBQ Asiatic
Friptura de fustă la grătar cu sos BBQ Asiatic necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1023 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 10,64 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de portocale, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 120 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Friptură de fustă marinată asiatică la grătar, Asiatice La Gratar Fusta Friptură & Carbonizate Ceapa Verde, și FRIPTURĂ DE FUSTĂ LA GRĂTAR CU SOS CHIMICHURRI.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți sucul de portocale, zahărul brun, oțetul de orez, sosul de soia, pasta de chile, sosul de pește și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați friptura de fustă și marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
4
Gătiti fripturile pe grătarul preîncălzit până se rumenesc și sunt fierbinți și ușor roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista