Friptură friptură și salată de legume
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, friptură cu friptură și salată de legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 267 de calorii, 31 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 2,69 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ulei de măsline, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal accesibil pentru ziua Îndrăgostiților. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 93%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ friptură cu legume, friptură cu legume și cină cu friptură.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în opt cuburi de 1 inch. Așezați 2 cuburi de friptură pe 4 frigărui (6 inchi).
Se unge cu sos; dați la frigider 15 până la 20 de minute, aruncați sosul rămas.
Grileți sau prăjiți broșele de friptură până la nivelul dorit.
Asezonați ciupercile cu pudră de usturoi și căliți-le în ulei într-o tigaie antiaderență mică, la foc mediu-înalt, timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați romaine, morcovi și broccoli într-un castron mare. Se amestecă cu lite balsamic și vinaigretă de capere, după gust.
Împărțiți salata pe 2 farfurii mari. Aranjați ciuperci și broșe de friptură deasupra fiecăruia. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.