Friptură flanc cu cinci condimente freca și Chile savura

Friptură flanc cu cinci condimente freca și Chile savura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 186 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei gras portocaliu, coriandru, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc La Grătar Cu Chile Spice Rub, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple a savura, și Friptură de flanc cu gust de pepene galben.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, tăiați ardeii iute și ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă.
Combinați ardeii iute, ardeiul gras și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mic; aruncați bine. Pune deoparte.
Pentru a pregăti friptura, combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un castron mic.
Presărați friptura cu amestec de zahăr.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.