Friptură feliată cu Salsa de porumb prăjită

Friptură feliată cu Salsa de porumb prăjită
Rețeta de friptură feliată cu Salsan de porumb prăjit este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 4,97 USD pe porție. Acest fel principal are 470 calorii, 54g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, chimen măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: friptură feliată cu Salsa de porumb prăjită, Chili frecat friptură flanc cu Salsa de porumb prăjită, și Friptură picantă cu Salsa de porumb.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Încălziți o tigaie mare din fontă uscată la foc moderat până când este fierbinte, apoi prăjiți porumbul, amestecând ocazional, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Gatiti partea alba de scallions in unt cu usturoi, 1 lingurita sare, 1/2 lingurita fiecare chimen si praf de chili si 1/4 lingurita piper in tigaie la foc moderat, amestecand, pana cand scallions sunt fragede, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă porumbul, roșiile și jalapele peculos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PorumbPorumb
1
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de praf de chili și 1/4 linguriță de piper și presărați pe ambele părți ale fripturii. Grătar, întorcându-se o dată, până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 de exemplare F, 18 până la 20 de minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
PiperPiper
ChimenChimen
FripturăFriptură
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Transferați friptura pe o tăietură canelată și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
În timp ce friptura este în picioare, reîncălziți amestecul de porumb la foc moderat, amestecând ocazional. Se amestecă coriandru și verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
FripturăFriptură
PorumbPorumb
4
Lingurați porumbul deasupra fripturii feliate și turnați peste orice sucuri acumulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
PorumbPorumb

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista