Friptură feliată cu rucola

Friptură feliată cu rucola
Friptura feliată cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de căței de usturoi, garnitură: piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de bandă feliată cu rucola și pătrunjel, Friptură de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie, și Carne de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Movilă rucola pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
2
Încălziți uleiul cu usturoi și rozmarin într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare, întorcând usturoiul o dată sau de două ori, până când usturoiul este auriu, aproximativ 4 minute. Aruncați usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, tăiați friptura transversal în felii groase de 1/8 inch și aruncați cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
4
Adăugați carne la tigaie dintr-o dată și saut-ul la foc mare, aruncând cu clești pentru a colora uniform, aproximativ 1 minut pentru mediu-rar. Aranjați friptura peste rucola folosind clești, apoi adăugați șalotă în ulei în tigaie împreună cu oțeturi și rămânând 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RucolaRucola
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
5
Se toarnă sosul peste friptură și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista