Friptura feliată cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de căței de usturoi, garnitură: piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de bandă feliată cu rucola și pătrunjel, Friptură de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie, și Carne de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Movilă rucola pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
2
Încălziți uleiul cu usturoi și rozmarin într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare, întorcând usturoiul o dată sau de două ori, până când usturoiul este auriu, aproximativ 4 minute. Aruncați usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, tăiați friptura transversal în felii groase de 1/8 inch și aruncați cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Friptură
Sare
4
Adăugați carne la tigaie dintr-o dată și saut-ul la foc mare, aruncând cu clești pentru a colora uniform, aproximativ 1 minut pentru mediu-rar. Aranjați friptura peste rucola folosind clești, apoi adăugați șalotă în ulei în tigaie împreună cu oțeturi și rămânând 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rucola
Ceapă Eșalotă
Friptură
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
5
Se toarnă sosul peste friptură și se servește imediat.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.