Friptură dezosată la grătar și frigarui de ceapă Vidalia
Friptura dezosată la grătar și frigarui de ceapă Vidaliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți zahăr, până la 8 frigarui de bambus, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de muschi la gratar cu piersici si ardei, Frigarui de mușchi cu cuscus de legume la grătar și sos de ardei iute, și Salată De Ceapă Vidaliană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas superficial, amestecați oțetul, usturoiul, parmezanul, sucul de lămâie, ardeiul, zahărul, condimentul de casă și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați cubulețele de vită și marinați, acoperite, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
3
Aprindeți grătarul sau preîncălziți broilerul. Într-un castron, adăugați untul topit și bulionul și amestecați până când bulionul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Frigați cuburile de vită și ceapă separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Ungeți ceapa cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Puneți frigăruile pe grătar sau, dacă se fierbe, transferați frigăruile pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți. Întoarceți o dată, până când ceapa este fragedă și carnea de vită este gătită la coacerea dorită, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.