Friptură de șuncă marinată pentru 2
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați friptură de șuncă marinată pentru 2 o încercare. Această rețetă face 2 porții cu 318 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită boia de ardei, unt, praf de usturoi și friptură de șuncă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Friptură Marinată, Friptură Marinată, și Friptură Marinată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Adăugați șuncă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider cel putin 2 ore, rotind ocazional.
Scurgeți și rezervați marinada. Șuncă la grătar, neacoperită, la foc mediu-fierbinte timp de 3-4 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Tăiați în jumătate pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ați putea încerca compania de vinuri prizonieră Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)