Friptură De Șuncă De Mango La Grătar
Friptura de șuncă de Mango la grătar este o fără gluten felul principal. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, friptură de șuncă, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură cu ochi de coaste la grătar cu Chimichurri de Mango, Friptură la grătar cu Salsa proaspătă de Mango, și Tacos cu friptură la grătar cu Salsa Poblano-mango.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, gătiți zahărul brun, untul, cuișoarele și mango la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când mango este fierbinte.
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Așezați șunca pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-10 minute, rotind o data, pana se incalzeste bine.
Puneți sosul de mango peste șuncă.
Se ornează cu pene de var.