Friptură De Vită La Grătar

Friptura de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, zahăr brun, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură De Vită La Grătar, Sandvișuri Picante De Friptură De Vită La Grătar, și Friptură La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele 11 ingrediente. Se amestecă fumul lichid, dacă se dorește.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă amestecul de ketchup deasupra.
Se acoperă și se coace la 325 de ore pentru 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea într-un platou de servire și păstrați-o caldă. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și îngroșați sucurile, dacă doriți.
Se servește cu carne de vită.