Friptură de vită Dip franceză cu Pesto de mazăre verde

Friptură de vită Dip franceză cu Pesto mazăre verde ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de sare și piper kosher, stoc de carne de vită, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto Friptură De Vită Sub, Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită, și Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Două pâini lungi late de 3 inci pâine crustă franceză (8 inci de pâine pe sandwich), despicate
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, mazărea, Parm, menta, tarhonul, usturoiul și aproximativ 1/2 cană EVOO. Condimentează cu sare și piper și procesează aproape neted.
Transferați într-un recipient mic până când este gata de utilizare. Sau refrigerați și aduceți la temperatura camerei când sunteți gata de servit.
Pentru carnea de vită: aduceți friptura la temperatura camerei.
Presărați carnea cu sarea, piperul și rozmarinul.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se rumeneste carnea uniform, 5 minute. Apoi transferați la cuptor și prăjiți 30 de minute sau până când temperatura internă înregistrează 120 de grade F pe un termometru pentru carne.
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți cu folie, 30 de minute. Înfășurați și depozitați dacă nu serviți imediat.
Pentru a servi, feliați foarte subțire carnea.
Încălziți stocul la cald, dar nu la fierbere. Înmuiați rapid carnea în stoc și puneți-o pe pâinea franceză. Se acoperă cu pesto-ul de mazăre verde și se pune vârful bunului la loc.