Friptură de vită Dip franceză cu Pesto de mazăre verde

Friptură de vită Dip franceză cu Pesto de mazăre verde
Friptură de vită Dip franceză cu Pesto mazăre verde ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de sare și piper kosher, stoc de carne de vită, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto Friptură De Vită Sub, Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită, și Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Două pâini lungi late de 3 inci pâine crustă franceză (8 inci de pâine pe sandwich), despicate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, mazărea, Parm, menta, tarhonul, usturoiul și aproximativ 1/2 cană EVOO. Condimentează cu sare și piper și procesează aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
YukonYukon
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-un recipient mic până când este gata de utilizare. Sau refrigerați și aduceți la temperatura camerei când sunteți gata de servit.
4
Pentru carnea de vită: aduceți friptura la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Presărați carnea cu sarea, piperul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se rumeneste carnea uniform, 5 minute. Apoi transferați la cuptor și prăjiți 30 de minute sau până când temperatura internă înregistrează 120 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți cu folie, 30 de minute. Înfășurați și depozitați dacă nu serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Pentru a servi, feliați foarte subțire carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Încălziți stocul la cald, dar nu la fierbere. Înmuiați rapid carnea în stoc și puneți-o pe pâinea franceză. Se acoperă cu pesto-ul de mazăre verde și se pune vârful bunului la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Baron des Chartrons Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista