Friptură de vită cu sos de vin roșu

Friptură de vită cu sos de vin roșu
Friptura de vită cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 66g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, sare și piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, Friptură de vită cu sos de roșii-vin, și Friptură de coastă cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Faceți friptură: folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante peste friptura de vită și introduceți o bucată de usturoi adânc în fiecare fantă, astfel încât carnea să se închidă peste usturoi. Într-un castron mic, combinați cimbru tocat, muștar, praf de ceapă, sare, piper și ulei de măsline. Frecați amestecul peste toată carnea, puneți friptura pe o farfurie și dați-o la frigider neacoperită timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Friptură De VităFriptură De Vită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați friptura de la frigider la blat cu 1 oră înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 260°.împrăștiați pene de ceapă și crenguțe de cimbru peste fundul unei tigaie mari și așezați un suport deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați friptura în raft. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 163° și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează125 pentru mediu rar, aproximativ 1 oră sau135 pentru mediu, aproximativ 1 oră 15 minute. Verificați o dată sau de două ori în timpul prăjirii; dacă sucurile încep să ardă pe fundul tigaiei, adăugați puțin bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească. (Carnea va continua să gătească în timp ce se odihnește; temperatura internă va crește la 54° pentru mediu rar sau140 pentru mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Scoateți raftul din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați 3 Linguri. ulei la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și dați focul la mediu. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă vin și bulion și se aduce la fierbere, răzuind bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute, amestecând des. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas de servit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți corzile din friptură, feliați carnea și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista