Friptură de vită cu sos de vin roșu

Friptura de vită cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 66g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, sare și piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, Friptură de vită cu sos de roșii-vin, și Friptură de coastă cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Faceți friptură: folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante peste friptura de vită și introduceți o bucată de usturoi adânc în fiecare fantă, astfel încât carnea să se închidă peste usturoi. Într-un castron mic, combinați cimbru tocat, muștar, praf de ceapă, sare, piper și ulei de măsline. Frecați amestecul peste toată carnea, puneți friptura pe o farfurie și dați-o la frigider neacoperită timp de 8 ore sau peste noapte.
Transferați friptura de la frigider la blat cu 1 oră înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 260°.împrăștiați pene de ceapă și crenguțe de cimbru peste fundul unei tigaie mari și așezați un suport deasupra.
Așezați friptura în raft. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 163° și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează125 pentru mediu rar, aproximativ 1 oră sau135 pentru mediu, aproximativ 1 oră 15 minute. Verificați o dată sau de două ori în timpul prăjirii; dacă sucurile încep să ardă pe fundul tigaiei, adăugați puțin bulion sau apă.
Scoateți carnea într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească. (Carnea va continua să gătească în timp ce se odihnește; temperatura internă va crește la 54° pentru mediu rar sau140 pentru mediu.)
Scoateți raftul din tigaia de prăjire.
Adăugați 3 Linguri. ulei la tigaie.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și dați focul la mediu. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se toarnă vin și bulion și se aduce la fierbere, răzuind bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute, amestecând des. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas de servit și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți corzile din friptură, feliați carnea și serviți cu sos.