Friptură de vită cu sos de vin roșu

Friptură de vită cu sos de vin roșu
Friptura de vită cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 66g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, sare și piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, Friptură de vită cu sos de roșii-vin, și Friptură de coastă cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Faceți friptură: folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante peste friptura de vită și introduceți o bucată de usturoi adânc în fiecare fantă, astfel încât carnea să se închidă peste usturoi. Într-un castron mic, combinați cimbru tocat, muștar, praf de ceapă, sare, piper și ulei de măsline. Frecați amestecul peste toată carnea, puneți friptura pe o farfurie și dați-o la frigider neacoperită timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Friptură De VităFriptură De Vită
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați friptura de la frigider la blat cu 1 oră înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 260°.împrăștiați pene de ceapă și crenguțe de cimbru peste fundul unei tigaie mari și așezați un suport deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați friptura în raft. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 163° și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează125 pentru mediu rar, aproximativ 1 oră sau135 pentru mediu, aproximativ 1 oră 15 minute. Verificați o dată sau de două ori în timpul prăjirii; dacă sucurile încep să ardă pe fundul tigaiei, adăugați puțin bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească. (Carnea va continua să gătească în timp ce se odihnește; temperatura internă va crește la 54° pentru mediu rar sau140 pentru mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Scoateți raftul din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați 3 Linguri. ulei la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și dați focul la mediu. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă vin și bulion și se aduce la fierbere, răzuind bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute, amestecând des. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas de servit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți corzile din friptură, feliați carnea și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista