Friptură De Vită Cu Ochi Roșii
Friptura de vită cu ochi roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 235 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte din louisiana, amestecul de supă de ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Vită Oală Plăcintă, Friptură De Vită Po ' Boy, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, prăjiți maro pe toate părțile în ulei la foc mediu-mare; se scurge.
Combinați 3/4 cană de apă, amestec de supă, oțet și sos fierbinte; se toarnă peste friptură.
Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2-3 ore sau până se înmoaie.
Transferați într-un platou de servire și păstrați la cald.
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.
Pentru sos, combinați făina și apa rămasă până se omogenizează; amestecați în sucuri de carne. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.