Friptură De Vită

Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. O porție conține 808 calorii, 79G de proteine, și 53G de grăsime. Dacă aveți roșii, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și O Oală De Vită Enchilada Caserola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați mandrina dezosată cu sare și piper și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți carnea de vită și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Așezați ceapa și usturoiul în cuptorul olandez și gătiți, amestecând, până se rumenesc și parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați bulionul, răzuind fundul oalei cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți maro, apoi adăugați roșiile și frunza de dafin. Întoarceți carnea de vită în oală, acoperiți bine și transferați la cuptor până când carnea de vită este fragedă cu furculița, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți carnea de vită pe o tăietură și acoperiți-o ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Transferați oala într-un arzător la foc moderat și aduceți lichidul la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ia de pe foc. Feliați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Serviți cu broccoli aburit și cartofi copți, lingând lichid suplimentar de gătit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CartofiCartofi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista