Friptură De Vită

Friptură De Vită
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 868 calorii, 9g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, tulpini de țelină, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură De Pui, Stoc De Carne De Vită, și Stoc De Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. prăjiți 5 kilograme oase de vițel sau măduvă de vită (puneți măcelarul să le vadă în bucăți) într-o tigaie, rotind ocazional, până se rumenesc, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Tăiați 4 morcovi curățați și 4 tulpini de țelină în bucăți de 3"; se adaugă în tigaie împreună cu 2 cepe decojite înjumătățite și 1 cap de usturoi înjumătățit. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele se rumenesc, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un vas mare; adăugați apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă grăsimea din tigaie, se adaugă 1/2 cană de apă și se amestecă, răzuind bucățile rumenite; adăugați lichid în oală împreună cu 1/2 buchet tulpini de pătrunjel cu frunze plate, 4 crenguțe de cimbru, 2 frunze de dafin și 1/4 lingurițe boabe de piper negru. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 4 ore, îndepărtând ocazional spumă și grăsime de la suprafață și adăugând apă după cum este necesar. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Faceți înainte: stocul poate fi făcut cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
6
Lăsați să se răcească; acoperiți și răciți sau congelați până la 3 luni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista