Friptură De Vită
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 868 calorii, 9g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, tulpini de țelină, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură De Pui, Stoc De Carne De Vită, și Stoc De Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. prăjiți 5 kilograme oase de vițel sau măduvă de vită (puneți măcelarul să le vadă în bucăți) într-o tigaie, rotind ocazional, până se rumenesc, 25-30 de minute.
Tăiați 4 morcovi curățați și 4 tulpini de țelină în bucăți de 3"; se adaugă în tigaie împreună cu 2 cepe decojite înjumătățite și 1 cap de usturoi înjumătățit. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele se rumenesc, 25-30 de minute.
Transferați într-un vas mare; adăugați apă rece pentru a acoperi.
Se toarnă grăsimea din tigaie, se adaugă 1/2 cană de apă și se amestecă, răzuind bucățile rumenite; adăugați lichid în oală împreună cu 1/2 buchet tulpini de pătrunjel cu frunze plate, 4 crenguțe de cimbru, 2 frunze de dafin și 1/4 lingurițe boabe de piper negru. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 4 ore, îndepărtând ocazional spumă și grăsime de la suprafață și adăugând apă după cum este necesar. Tulpina.
Faceți înainte: stocul poate fi făcut cu 2 zile înainte.
Lăsați să se răcească; acoperiți și răciți sau congelați până la 3 luni.