Friptură de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară

Friptură de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară
Friptura de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 857 calorii, 59G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,16 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de escarole, fasole cannellini, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Friptură de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară, Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră, și Friptură De Ton Arsă Au Poivre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Dacă intenționați să vă prăjiți ardeiul roșu, mai degrabă decât să folosiți magazinul cumpărat, așezați ardeiul sub broiler pentru a înnegri. Vezi mai jos metoda ardeiului roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Fripturile de ton se usucă și se condimentează cu puțină sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Friptură De TonFriptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste ton și acoperiți ușor fripturile pe ambele părți. Înveliți 1 parte a fripturilor cu o cantitate generoasă de piper negru măcinat grosier. Când tigaia este foarte fierbinte, adăugați fripturi, cu partea piperată în jos. Se prăjește și se rumenesc fripturile 2 minute, apoi se întoarce și se reduce imediat căldura la mediu. Acoperiți ușor tigaia cu cort din folie de aluminiu și lăsați fripturile să gătească 5 minute pentru rare, 7 minute pentru mediu. Fripturile ar trebui să fie ferme, dar să aibă puțină dăruire și niște roz ar trebui să rămână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
FripturăFriptură
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Într-o a doua tigaie la foc moderat, acoperiți tigaia cu ulei de măsline, adăugați usturoi și ceapă și sotati 3 minute pentru a înmuia bucățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fasolea și ardeiul roșu prăjit tocat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți fasolea, 2 până la 3 minute. Se amestecă rozmarinul și pătrunjelul și se condimentează fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
7
Combinați escarola și radicchio într-un vas superficial. Înveliți verdeața cu suc de lămâie, apoi un strop de ulei. Condimentați salata cu sare grosieră și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
EscarolaEscarola
VerziiVerzii
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Pentru a servi, îngrămădiți o porție de fasole pe o farfurie și acoperiți cu friptură de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
FasoleFasole
9
Serviți salata verde de-a lungul fasolei laterale și a peștelui. Puteți servi acest lucru și cu pâine feliată care a fost prăjită și apoi frecată cu o jumătate de cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
VerziiVerzii
Pâine SandwichPâine Sandwich
FasoleFasole
PeștePește
10
Pentru a prăji ardei roșii: Preîncălziți broilerul la mare. Împărțiți și semănați ardeiul și așezați pielea aproape de broilerul fierbinte. Înnegriți piei de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Transferați piperul în punga de hârtie maro și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
12
Lăsați piperul să se răcească pentru a se descurca. Cojiți piei carbonizate departe de carnea de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista