Friptură de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară
Friptura de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 857 calorii, 59G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,16 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de escarole, fasole cannellini, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Friptură de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară, Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră, și Friptură De Ton Arsă Au Poivre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Dacă intenționați să vă prăjiți ardeiul roșu, mai degrabă decât să folosiți magazinul cumpărat, așezați ardeiul sub broiler pentru a înnegri. Vezi mai jos metoda ardeiului roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Fripturile de ton se usucă și se condimentează cu puțină sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Friptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste ton și acoperiți ușor fripturile pe ambele părți. Înveliți 1 parte a fripturilor cu o cantitate generoasă de piper negru măcinat grosier. Când tigaia este foarte fierbinte, adăugați fripturi, cu partea piperată în jos. Se prăjește și se rumenesc fripturile 2 minute, apoi se întoarce și se reduce imediat căldura la mediu. Acoperiți ușor tigaia cu cort din folie de aluminiu și lăsați fripturile să gătească 5 minute pentru rare, 7 minute pentru mediu. Fripturile ar trebui să fie ferme, dar să aibă puțină dăruire și niște roz ar trebui să rămână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru Măcinat
Friptură
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Într-o a doua tigaie la foc moderat, acoperiți tigaia cu ulei de măsline, adăugați usturoi și ceapă și sotati 3 minute pentru a înmuia bucățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați fasolea și ardeiul roșu prăjit tocat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți fasolea, 2 până la 3 minute. Se amestecă rozmarinul și pătrunjelul și se condimentează fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Pătrunjel
Fasole
7
Combinați escarola și radicchio într-un vas superficial. Înveliți verdeața cu suc de lămâie, apoi un strop de ulei. Condimentați salata cu sare grosieră și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Suc De Lămâie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Escarola
Verzii
Ulei De Gătit
8
Pentru a servi, îngrămădiți o porție de fasole pe o farfurie și acoperiți cu friptură de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
Fasole
9
Serviți salata verde de-a lungul fasolei laterale și a peștelui. Puteți servi acest lucru și cu pâine feliată care a fost prăjită și apoi frecată cu o jumătate de cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Verzii
Pâine Sandwich
Fasole
Pește
10
Pentru a prăji ardei roșii: Preîncălziți broilerul la mare. Împărțiți și semănați ardeiul și așezați pielea aproape de broilerul fierbinte. Înnegriți piei de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
11
Transferați piperul în punga de hârtie maro și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
12
Lăsați piperul să se răcească pentru a se descurca. Cojiți piei carbonizate departe de carnea de piper.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.