Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de somon cu glazură portocalie-balsamică. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de concentrat de suc de portocale, usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și Gremolata portocalie, și Friptură de brânză de capră cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Așezați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Se agită bine.
Adăugați somon și refrigerați 30 de minute până la 1 oră.
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le cu un prosop de hârtie. Se acoperă grătarul cu spray de gătit și se încălzește la mare. Fripturi la grătar, întorcându-se o dată la jumătate, până când nu mai sunt translucide în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.