Friptură De Pui Prăjită

Friptură De Pui Prăjită
Friptura de pui prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1081 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cayenne, sare condimentată, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură prăjită cu pui, Friptură De Pui Prăjită, și Friptură De Pui Prăjită.

Instrucțiuni

1
Începeți cu o linie de asamblare a vaselor pentru carne: lapte amestecat cu ou într-una; făină amestecată cu condimente într-una; carne într-una; apoi aveți o farfurie curată la capăt pentru a primi carnea panificată.Lucrați câte o bucată de carne pe rând. Condimentați ambele părți cu sare și piper, apoi înmuiați în amestecul de lapte/ou. Apoi, așezați carnea pe farfuria făinii condimentate. Întoarceți-vă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Așezați carnea înapoi în amestecul de lapte/ou, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se pune înapoi în făină și se întoarce la strat.(Deci: amestec umed / amestec uscat/amestec umed / amestec uscat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Așezați carnea pâine pe farfuria curată, apoi repetați cu carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați câteva stropi de făină pentru a vă asigura că este suficient de fierbinte. Gatiti carnea, trei bucati la un moment dat, pana cand marginile incep sa arate maro auriu; în jur de 2 până la 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Scoateți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-l la cald. Repetați până când toată carnea este gătită. GRAVY: după ce toată carnea este prăjită, turnați grăsimea într-un vas termorezistent. Fără a curăța tigaia, readuceți-o în aragaz la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați 1/4 cană de grăsime înapoi în tigaie. Lăsați grăsimea să se încălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Presărați 1/3 cană de făină uniform peste grăsime. Folosind un tel, amestecați făina cu grăsimea, creând o pastă maro-aurie. Continuați să gătiți până ajunge la o culoare maro auriu intens. Dacă pasta pare mai uleioasă decât pastoasă, presărați o altă lingură de făină și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Șoptind constant, se toarnă lapte. Gatiti pentru a ingrosa sosul. Fiți pregătit să adăugați mai mult lapte dacă devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Adăugați sare și piper și gătiți timp de 5 până la 10 minute, până când sosul este neted și gros. Asigurați-vă că gustați pentru a vă asigura că sosul este suficient de condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
11
Serviți carnea lângă o parte mare de cartofi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
Se toarnă sos peste tot shebang!Curățați și tăiați cartofii în bucăți care au în general aceeași dimensiune. Aduceți o oală mare cu apă la foc mic și adăugați cartofii. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 până la 35 de minute. Când sunt gătite, furculița ar trebui să alunece cu ușurință în cartofi fără rezistență, iar cartofii ar trebui să se destrame aproape, dar nu în totalitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare. Când cartofii s-au terminat de scurs, puneți-i înapoi în oala uscată și puneți oala pe aragaz. Puneți cartofii la foc mic, lăsând să scape tot aburul, înainte de a adăuga toate celelalte ingrediente.Opriți aragazul și adăugați 1 bețișoare de unt de circulat, un pachet de 8 uncii de cremă de brânză și aproximativ o ceașcă de jumătate și jumătate. Mash, mash, mash! Apoi, adăugați aproximativ o linguriță de sare de condimente a lui Lawry și o linguriță de piper negru.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt de dimensiuni medii. Aruncați câteva bucăți de unt peste partea superioară a cartofilor și puneți-le într-un cuptor de 350 de grade și încălziți până când untul este topit și cartofii sunt încălziți. Notă: când faceți acest fel de mâncare cu o zi sau două în avans, scoateți-l din frigider cu aproximativ 2 până la 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista