Friptură De Pui Prăjită
Friptura de pui prăjită necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați slănină, chimen măcinat, friptură rotundă de top și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea Mai Bună Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui, și Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați friptura în 4 bucăți.
Așezați fiecare bucată între 2 bucăți de folie de plastic și lira subțire, aproximativ 1/4-inch grosime.
Așezați bucățile într-un castron puțin adânc și turnați peste 1 cană de lapte bătut, 1 linguriță de sos fierbinte și frunze de cimbru; condimentează cu sare și piper. Marinați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Într-o farfurie superficială, condimentează 2 căni de făină cu chimen, sare și piper. Într-o altă placă de mică adâncime bate ușor ouăle și se adaugă 1 cană zară și 1 linguriță sos fierbinte; se condimentează cu sare și piper.
Scoateți fripturile din marinată și scuturați excesul de zară. Dragează în făină, înmoaie în amestecul de ou bătut și dragează din nou în făina condimentată; așezați pe farfurie să se odihnească câteva minute în timp ce gătiți slănina.
Feliați slănina în bucăți de 1 inch și așezați-le într-o tigaie mare rece. Setați tigaia la foc mediu și gătiți până când slănina este crocantă.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie. Gătiti fripturile în grăsimea de slănină la foc mediu până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 10 minute; puneți deoparte și păstrați la cald.
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați 2 linguri de făină și gătiți timp de aproximativ 1 minut, rupând orice bulgări. Se toarnă încet în ceașca rămasă de zară amestecând constant pentru a sparge bulgări. Gatiti 5 minute pana se ingroasa; condimentează cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.
Așezați fripturile pe farfurii și deasupra cu sosul; garnisiți cu slănină.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.