Friptură De Pui Provensal
Friptura de pui provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 652 calorii, 49G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, pui, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Friptură De Pui Provensal, Pui Fript Provensal, și Friptură De Pui Și Roșii Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475.
Amestecați usturoiul, herbes de Provence, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic. Frecați amestecul peste tot în interiorul și în exteriorul puiului.
Așezați pe un suport de sârmă așezat într-o tigaie.
Prăjiți puiul până când pielea începe să se rumenească, 25-30 de minute. Reduceți căldura la 350 de euro și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de euro, cu 25-30 de minute mai mult.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu pene de lămâie.
Faceți înainte: puiul poate fi făcut cu 2 zile înainte.
Lasă să se răcească. Acoperiți și răciți; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.