Friptură De Pui Cacciatore

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de pui fript. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, roșii Rome, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cacciatore, Cacciatore chicken, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți măruntaiele din pui și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior; se usucă. Dacă doriți, pliați vârfurile aripilor sub prima îmbinare. Setați pieptul de pasăre pe un suport în formă de V într-o tigaie de 11 pe 17 inci.
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul tocat și busuiocul. Începând de la gât, ușurați ușor degetele sub piele pentru a le slăbi peste sân. Împingeți 1/3 din amestecul de rozmarin - busuioc sub piele și răspândiți uniform pe sân.
Așezați 6 căței de usturoi și 3 crenguțe de rozmarin în cavitatea corpului.
Presărați ușor puiul cu sare și piper.
Clătiți, tulpinați și semănați ardei grași roșii și galbeni; tăiați în benzi late de 1/3 inch. Curățați ceapa și tăiați fiecare în 6 pene. Clătiți și miez roșiile; se taie pe jumătate pe lungime. Distribuiți ardeii, ceapa și usturoiul rămas în jurul puiului în tigaie; nivel de răspândire. Puneți roșiile, tăiate cu fața în sus, pe amestecul de piper și presărați legumele cu încă 1/3 din amestecul de plante, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; stropiți cu ulei de măsline.
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când legumele încep să se rumenească și un termometru introdus prin partea cea mai groasă a sânului până la os ajunge la 170 sau 180 prin partea cea mai groasă a coapsei la articulație, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Introduceți o furculiță de sculptură în cavitatea de pui, piercing carcasă. Ridicați pasărea și înclinați pentru a scurge sucurile în tigaie. Puneți puiul pe un platou cu margini; lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați legumele într-un castron puțin adânc; se presară măsline și se păstrează la cald.
Degresați și aruncați grăsimea din tigaie; adăugați oțet, vin, bulion și amestecul de plante rămas. Se amestecă adesea la foc mare, răzuind bucățile rumenite libere, până se reduce la 3/4 cană, 6 până la 8 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau castron mic.
Garnisiți platoul cu crenguțele de rozmarin rămase. Tăiați puiul și serviți cu legume.
Adăugați sucuri de tigaie și sare și piper după gust.