Friptură de porc învelită cu slănină
Friptura de porc învelită cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1416 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână vin, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Porc Prăjită Învelită Cu Slănină, Friptură De Porc Învelită Cu Slănină, și Friptură De Porc De Mure Învelită Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 375 F. carne de porc friptă uscată cu prosoape de hârtie. Condimentați friptura de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Se ia de pe foc.2 frecați carnea de porc cu rozmarin tocat; înfășurați cu slănină, suprapunând ușor fâșiile. Cravată friptură de porc cu șnur de bucătărie. 3 prăjiți la cuptor, ungând ocazional cu sucuri de gătit, până când temperatura internă este de 145 km f pe un termometru pentru carne, 35 o 40 de minute.
Transferați carnea de porc într-un vas de servit.4 Faceți sos de tigaie.
Așezați tigaia de prăjire pe aragaz la foc mic.
Adăugați vinul și deglazați tigaia, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elimina orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Îndepărtați grăsimea. Reîncălziți la temperatura de servire, dacă este necesar.