Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci

Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Ierburi Savuroase, Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice, și Friptură de porc cu muștar de slănină cu capace de ciuperci umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, anghinarea, ciupercile, pătrunjelul și piperul negru și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
AnghinareAnghinare
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BulionBulion
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
6
Lingura 3 cani umplutura amestec în jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Condimentați carnea de porc cu piper negru suplimentar și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
8
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Scoateți sfoara înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Revista