Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Ierburi Savuroase, Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice, și Friptură de porc cu muștar de slănină cu capace de ciuperci umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, anghinarea, ciupercile, pătrunjelul și piperul negru și se încălzește la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Lingura 3 cani umplutura amestec în jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie.
Condimentați carnea de porc cu piper negru suplimentar și pudra de usturoi.
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare de prăjire.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Scoateți sfoara înainte de a tăia.