Friptură De Porc Suculentă

Friptură De Porc Suculentă
Friptura de porc suculentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 606 calorii, 85g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cireșele maraschino, puteți urma acest fel principal cu Cireșe Maraschino și prăjituri cu ciocolată albă ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Rață Prăjită Suculentă Umplută Cu Sos Balsamic De Cireșe, Carne De Porc Suculentă, și Filet Suculent De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți și uscați friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați fante adânci pe toată friptura cu un cuțit ascuțit la diferite adâncimi. Apăsați bucăți de usturoi în fante. Într-un castron mic, amestecați apa, zahărul brun și cireșele maraschino cu sucul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe MaraschinoCireșe Maraschino
Zahăr BrunZahăr Brun
UsturoiUsturoi
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
3
Așezați friptura într-o pungă de cuptor și turnați amestecul de cireșe peste. Sigilați punga și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă a fripturii este de cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din pungă pe o farfurie de servire și ungeți cu sucurile.
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta și servi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista