Friptură De Porc Piperată
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Friptura de porc piperată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 436 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de caise, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Piperată, Biscuiți De Porc Piperați, și Peposo (Tocană De Porc Piperată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ceapa și puneți-o în aragaz lent.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se condimentează friptura de porc cu sare și piper, apoi se rumenesc pe toate părțile.
Așezați friptura rumenită în aragazul lent deasupra cepei feliate.
Adăugați cuișoare, băț de scorțișoară și frunze de dafin la aragaz.
Se toarnă cutia de cola peste friptură și se acoperă cu fructe uscate. Acoperiți și gătiți 3 până la 4 ore la setare ridicată sau 8 până la 9 ore la scăzut sau până când termometrul introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți friptura din aragazul lent și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute. Între timp, folosind o lingură pliată, îndepărtați ceapa, fructele și condimentele. Aruncați condimentele întregi. Grăsime degresată din sos. Feliați friptura și serviți acoperit cu ceapă și fructe și puțin sos.
Idei de servire: delicioase peste cartofi piure de usturoi.