Friptură De Porc Piperată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc piperată. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 180 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți boabe de piper, făină, smântână fără grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Cu Coaste Piperate, Salată De Carne De Vită Prăjită, și Friptură De Pui Cornish Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați 1 1/4 lingurițe boabe de piper zdrobite și sare; frecați peste suprafața fripturii.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Transferați friptura într-un aragaz lent electric de 4 litri.
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere. Degajează tigaia răzuind particulele care se agață de fund.
Se toarnă amestecul de apă peste friptură. Acoperiți și gătiți la setarea ridicată 3 ore sau până când friptura este fragedă.
Scoateți friptura din aragaz; puneți deoparte și păstrați la cald.
Turnați sucurile de tigaie din aragaz într-o cratiță mică; grăsime degresată din sucuri. Aduceți sucurile la fierbere.
Combinați smântâna și făina; se adaugă în cratiță, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă restul de 1/4 linguriță boabe de piper zdrobite.
Serviți sosul cu friptură.