Friptură De Porc Piperată

Friptură De Porc Piperată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc piperată. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 180 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți boabe de piper, făină, smântână fără grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Cu Coaste Piperate, Salată De Carne De Vită Prăjită, și Friptură De Pui Cornish Piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură.
2
Combinați 1 1/4 lingurițe boabe de piper zdrobite și sare; frecați peste suprafața fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
5
Transferați friptura într-un aragaz lent electric de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere. Degajează tigaia răzuind particulele care se agață de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă amestecul de apă peste friptură. Acoperiți și gătiți la setarea ridicată 3 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scoateți friptura din aragaz; puneți deoparte și păstrați la cald.
9
Turnați sucurile de tigaie din aragaz într-o cratiță mică; grăsime degresată din sucuri. Aduceți sucurile la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Combinați smântâna și făina; se adaugă în cratiță, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă restul de 1/4 linguriță boabe de piper zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista