Friptură De Porc Piperată

Friptură De Porc Piperată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc piperată. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 180 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți boabe de piper, făină, smântână fără grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Cu Coaste Piperate, Salată De Carne De Vită Prăjită, și Friptură De Pui Cornish Piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură.
2
Combinați 1 1/4 lingurițe boabe de piper zdrobite și sare; frecați peste suprafața fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
5
Transferați friptura într-un aragaz lent electric de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere. Degajează tigaia răzuind particulele care se agață de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă amestecul de apă peste friptură. Acoperiți și gătiți la setarea ridicată 3 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Scoateți friptura din aragaz; puneți deoparte și păstrați la cald.
9
Turnați sucurile de tigaie din aragaz într-o cratiță mică; grăsime degresată din sucuri. Aduceți sucurile la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Combinați smântâna și făina; se adaugă în cratiță, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă restul de 1/4 linguriță boabe de piper zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista