Friptură de porc la grătar cu miere și ierburi

Friptură de porc la grătar cu miere și ierburi
Friptura de porc la grătar cu miere și ierburi este un fel principal fără gluten și lactate . Această rețetă are 10 porții. O porție conține 221 de calorii , 26 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de 4 Iulie . Un amestec de friptură de mușchi de porc, ginger ale, piper și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câteva persoane au făcut această rețetă și una aș spune că a fost pe gustul tău. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 47% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu usturoi și ierburi aromatice, cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Friptură de coaste în crustă de ierburi aromatice și sare și Friptură tradițională de coaste de vită în crustă de usturoi și ierburi aromatice .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente; adăugați friptura de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi. Dați la frigider peste noapte, întorcându-o ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Așezați friptura într-o tavă de folie de unică folosință. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Grătarul este acoperit, la foc mediu-mic, timp de 1 oră și jumătate sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista