Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe

Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc la grătar cu compot de fructe. Această rețetă servește 8 și costă 3,92 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 420 calorii, 53G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți friptură de porc, sfoară de bucătărie, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de porc cu compot de fructe uscate, Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Porc Cu Compot De Mere Carolinan.

Instrucțiuni

1
Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Se amestecă împreună usturoi și următoarele 3 ingrediente. Frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Aprindeți 1 parte a unui grătar, încălzind la 350 până la 400 (mediu-înalt); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați carnea de porc peste partea luminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Mutați carnea de porc peste partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 până la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Se servește cu compot de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Revista