Friptură De Porc La Grătar
Friptura de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.31 pe portie. O porție conține 313 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, piper, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar De Friptură De Porc, Ciob Oală Cola Gratar Carne De Porc Friptură, și Friptură de porc la grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, mierea, oțetul, sucul de lămâie, muștarul, sarea, semințele de țelină, piperul și usturoiul.
Așezați friptura de carne de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinata peste coapsa de porc. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 4 ore (de preferință peste noapte).
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți friptura din pungă, puneți-o într-o tigaie și aruncați marinata. Friptura de porc la 325 grade F timp de 2 până la 2 1/2 ore sau la o temperatură internă înregistrează 160 până la 170 grade F. Pe un termometru citit instantaneu.