Friptură de porc cu Topping de mere

Friptură de porc cu Topping de mere
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., friptura de porc cu Topping de mere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere tarte, suc de mere, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu Topping de mere, Carne de porc prăjită cu Topping de mere, și Cotletele de porc la grătar ale mamei Pritchett și Topping de mere-pere.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială și frecați cu condimente de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru topping, combinați jeleul de mere, sucul și cardamomul într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați mere și afine; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestec de mere. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a o tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cu topping de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista