Friptură de porc cu os cu glazură de mere-rubarbă

Friptură de porc cu os cu glazură de mere-rubarbă
Friptura de porc cu os cu glazură de mere-rubarbă este un fel principal fără gluten. Această rețetă face 3 porții cu 1797 de calorii, 188 g de proteine și 55 g de grăsime fiecare. Pentru 13,03 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați friptură de porc, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt friptura de porc și varza de Bruxelles cu Ball's Jelly Maker Glazură dulce cu jeleu de mere, Friptura de porc cu chutney de rubarbă și Friptura de porc cu glazură de prune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea de porc pe un grătar și frecați peste tot cu sare, piper negru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Frige încet carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz lângă os, aproximativ 5 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În timp ce carnea de porc se gătește, topește untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă rubarba, mărul, zahărul brun, oțetul, sucul de mere și supa de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până când sosul a scăzut la jumătate din volumul inițial, aproximativ 30 de minute. Dizolvați amidonul de porumb în apă rece, apoi amestecați în sosul care fierbe. Continuați să gătiți și să amestecați până când sosul s-a îngroșat până la consistența siropului de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Odată ce carnea de porc a atins o temperatură internă de 145 de grade F (63 de grade C), puneți suficientă glazură de rubarbă peste friptura de porc pentru a acoperi complet. Întoarceți carnea de porc la cuptor și continuați coacerea până când glazura s-a întărit și temperatura internă a atins 160 de grade F (71 de grade C), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia felii.
7
Serviți cu glazura rămasă cu mere și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții3
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista