Friptură de porc cu mere-Dijon
Friptura de porc cu Apple-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 288 de calorii , 39 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de mere, amidon de porumb, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este destul de bun. Pui la cuptor Dijon , Pui Veronique cu Dijon și ciuperci și Pops cu vafe umplute cu pui crocant și dip de artar Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune friptura într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați bulionul, sucul de mere și muștarul; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când se înmoaie.
Scoateți friptura și păstrați-l la cald.
Pentru sos, strecoară sucurile de gătit și grăsimea degresată.
Turnați sucurile într-o cratiță mică.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.