Friptură de porc cu mere
Friptura de porc cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 174 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cidru de mere, mere dulci, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Friptură de porc cu mere și muștar, și Friptură de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, amestecați condimentele de pasăre, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Adăugați friptura de porc și frecați cu condimente pentru a acoperi. Aruncați merele și feniculul feliat împreună și puneți-le în jurul și sub carne.
Se toarnă cidru. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă și un termometru pentru carne introdus în centrul fripturii ajunge la 63°, 3 până la 5 ore.
Transferați carnea de porc, merele și feniculul într-un platou de servire. Turnați cu grijă sosul din aragazul lent într-un separator de grăsime.
Se toarnă sosul degresat într-o cratiță mică; aruncați grăsimea. Aduceți sosul la fiert la foc mare și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Feliați carnea, garnisiți cu frunze de fenicul și serviți, cu sos pe lateral.