Friptură De Porc Cu Glazură De Prune

Friptura de porc cu glazură de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt de prune condimentat, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pruna, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Glazură Balsamică De Prune, Friptură de porc cu sos de prune, și Friptură De Porc Cu Prune De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară grea.
Combinați untul de prune condimentat și următoarele 6 ingrediente (untul de prune condimentat prin usturoi) într-un castron. Rezervați 1/4 cană amestec de prune; pus deoparte.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ungeți 2 linguri de amestec de prune rămas peste friptură.
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz). Ungeți ocazional cu amestecul de prune rămas.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Strecurați picăturile de tigaie printr-o sită într-un castron, rezervând 2 linguri. Aruncați lichidul și solidele rămase.
Combinați amestecul rezervat de 1/4 cană de prune, picăturile de tigaie și apa într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Serviți sosul cu friptură și garnisiți cu felii de prune și crenguțe de salvie, dacă doriți.